Cel mai bun aparat foto instant

Care este cea mai buna camera foto instant din 2021?

Un aparat foto instant este o optiune foarte apreciata insa nu doar de cei aflati la inceput de drum, ci si de cei profesionisti. Multi fotografi de tip din Romania si strainatate folosesc un camera foto instant.

De cand a aparut camera foto pe telefon, tot mai multi oameni sunt pasionati de fotografie. Fie ca suntem in vacanta, acasa sau la un eveniment, sa faci poze a devenit un lucru normal. Pentru cei care vor insa mai mult, care au epuizat toate resursele telefonului, apare nevoia unei camere foto.

Vom vorbi in acest articol despre aparate foto instant pentru toate categoriile de utilizatori si vom analiza cele mai importante aspecte: de la pret la caracteristici.

Comparatie la cel mai bun aparat foto instant din 2021

Polaroid Pop
CARACTERISTICI Greutate: 417 g
Tip alimentare: Baterii
Canon ZoeMini S
CARACTERISTICI Greutate: 188 g
Tip alimentare: Acumulator
Polaroid OneStep2
CARACTERISTICI Greutate: 460 g
Tip alimentare: Acumulator
Polaroid PIC 300
CARACTERISTICI Greutate: 322 g
Tip alimentare: Baterii

Sfaturi pentru a alege cel mai bun Aparat Foto Instant

Format film: Poate cel mai important lucru pe care trebuie să îl aveți în vedere când alegeți o cameră instantanee este tipul de film pe care îl folosește. Există câteva opțiuni principale. În primul rând este Instax, care pare cel mai popular. Este disponibil atât în ​​format „mini”, cât și în format pătrat, mai mare. Calitatea de imprimare este decentă.

Apoi, există filmul clasic Polaroid. Polaroid în sine a încetat să mai producă filmul pătrat pe care s-ar putea să-l amintiți din copilărie, dar a fost readus la viață, numindu-se acum Polaroid Originals.

În sfârșit, există hârtia „ZINK” (cerneală zero), aflată la capătul mai ieftin al pieței. Ea funcționează prin încălzirea cristalelor în hârtie pentru a produce culorile necesare pentru fotografiere. Deși este mai ieftin decât Instax și Polaroid, este, de asemenea, în general mai slab în calitate.

Funcții: Pe piață sunt camere foto instant care au funcții precum mod selfie, blitț incorporat, autofocus, posibilitate de transfer a fotografiilor prin wifi sau bluetooth în smartphone etc.

Aspect: Nu vă așteptați ca aceste aparate foto instant să fie foarte arătoase. Sunt destul de mari, greoaie, dar sunt si modele mai accesibile din punct de vedere al dimensiunilor. Depinde mult și pentru ce anume le achiziționați.

Ce camera foto instant sa cumpar?

Cel mai ieftin

Camera foto instant Fujifilm Instax mini 9

aparat foto instant ieftin

Fujifilm Instax mini 9 este un aparat foto cu film instant care iti va permite sa surprinzi clipele importante într-o poză fizica. Nu trebuie decât să pornesti aparatul, sa setezi tipul de iluminare si dupa declansare vei obtine poza imediat. Este un aparat foto instant ieftin, perfect la petreceri sau la reuniuni cu familia si prietenii.

Are un obiectiv Fujinon 60mm f/12.7, blitț incorporat, oglinda pentru selfie-uri și ajustate manuală a luminozității.

Camera Foto Instant Polaroid PIC 300

aparat foto polaroid

Polaroid PIC300 este noua versiune a clasicei Polaroid Instant ideala pentru orice eveniment. Camera printează fotografii de marimea unei carti de vizita. Filmul din aparat se deruleaza inapoi pentru a știi cat de multe poziții mai ramin inainte de a fi nevoie de a schimba filmul.

Atunci cand aparatul foto nu este utilizat timp de 5 minute, el intra intr-o stare de economisire a energiei.

Acest aparat foto polaroid are patru setari pentru a surprinde fotografia perfecta.


Gama medie

Camera Foto Instant Polaroid Originals OneStep2

camera foto instant

OneStep 2 este inspirat de camera foto originală OneStep. Acumulatorul incorporat Li-ion are o autonomie prelungita, iar obiectivul fix de 106 mm ofera fotografiilor o buna calitate. Are bliț incorporat, funcție de self-timer și este compatibil cu filmele instant i-Type si Polaroid 600.


Aparat foto instant Canon ZoeMini S

aparate foto dslr

Camera Canon Zoemini S este ideala pentru iubitorii de fotografie care vor sa surprinda, sa printeze si sa distribuie distracția din vacanta, selfiuri sau poze alaturi cei dragi. Are un aparat de opt megapixeli, oglinda este montata frontal, are inel de lumina si functie de actionare a declansatorului de la distanta.


Cele mai profesionale

Camera foto instant Polaroid Pop, 20 MP, 60 FPS, Bluetooth

camera foto instant ieftina

Polaroid Pop este un aparat foto instant de 20 MP, cu posibilitatea de a salva pozele pe o cartela MicroSD sau de a le printa imediat in format 8,9 x 10,8 cm. Camera inregistreaza clipuri FULL HD 1080p/60FPS si are posibiliatea sa o conectati la smartphone pentru a transfera fisiere în telefon.

Are ecran tactil, iar funcțiile de fotografiere sunt foarte folositoare pentru editarea imaginilor direct în camera sau in telefon. Puteți incarca aparatul chiar și de la un powerbank, printr-un port USB.

Puteți crea incluv gif-uri.


Avantajele pentru a folosi un aparat foto instant

Cele mai bune camere instantanee sunt mai mult decât simple noutăți nostalgice – sunt instrumente fotografice foarte relevante. Evident, ele nu pot cel mai bun DSLR sau cele mai bune camere mirrorless și nu sunt la fel de ușor de manevrat precum un telefon. Cu toate acestea, pentru nunți, evenimente și ocazii sociale, fotografia instantaneu este greu de învins – iar oamenii le place!

Nu se poate nega faptul că printurile instantanee sunt unice, iar caracteristicile imaginii lor sunt aproape imposibil de simulat, chiar și de către magicienii Photoshop.

De unde sa cumparati un aparat foto instant ieftin?

Camerele foto instant se pot achizitiona online sau din magazinele fizice. La Altex sau Emag găsiti alternative pentru toate buzunarele, cu un  plus pentru Emag, care are, probabil, cea mai varianta gama de produse. Si magazinele de specialitate au la vanzare acest tip de camere, ideale pentru un cadou pentru impatimitii de fotografie.

După ce ati parcurs acest articol, ar trebui să aveti deja o imagine cladita in jurul a ceea ce căutați la un aparat foto instant.

Nu uitati sa verificati din mai multe surse pretul camerelor, pentru ca multi retaileri aleg sa faca promotii și puteti obtine un preț bun dacă faceti un pic de research.