Cel mai bun Amplificator WiFi

Care este cel mai bun amplificator WiFi?

Cand aveti o suprafata mare de acoperit, utilizarea unui amplificator WiFi pentru spatiul dvs poate fi singura cale de urmat. In ziua de astazi, nu exista nici o scuza pentru a trai cu o conexiune la Internet teribil de lenta sau instabila.

Daca cititi acest articol, este sigur sa presupunem ca aveti probleme cu conectivitatea WiFi. Este cel mai probabil sa intalniti zone moarte cand sunteti departe de router sau locuri din casa dvs unde dispozitivele pur si simplu nu se vor conecta la retea sau nu au niciun fel de stabilitate.

Spatiile mai mari necesita solutii speciale, iar amplificatoarele Wi-Fi ofera tipul de acoperire pe care cele mai multe routere tipice pur si simplu nu au capacitatea de a-l oferi. Prin preluarea retelei originale si prin imbunatatirea acesteia dincolo de limitele sale initiale, amplificatoarele vor acoperi orice zona in care reteaua dvs incepe sa se deterioreze.

Pe scurt, amplificatoarele Wi-Fi sunt o componenta critica pentru oricine are o retea actuala care nu acopera intreaga lor casa. Daca o astfel de solutie este cea de care aveti nevoie, consultati alegerile noastre pentru cele mai bune amplificatoare Wi-Fi din 2020. Nu va veti mai face griji niciodata in legatura cu accesul dvs la internet.

Comparatie la cel mai bun Amplificator WiFi din 2021

Amplificator wireless PowerCube
CARACTERISTICI Frecventa (GHz): 2.4
Rata transfer (Mbps): 300
Amplificator Semnal Wireless
CARACTERISTICI Frecventa (GHz): 2.4
Rata transfer (Mbps): 300
Amplificator Wireless Timeless
CARACTERISTICI Frecventa (GHz): 2.4
Rata transfer (Mbps): 300
Amplificator Arc Wireless
CARACTERISTICI Frecventa (GHz): 2.4
Rata transfer (Mbps): 300

Sfaturi pentru a alege cel mai bun amplificator de semnal WiFi

Compatibilitate: Compatibilitatea este oarecum legata de frecventa si varsta routerului. Cel mai simplu este sa va uitati la specificatiile routerului dvs si sa verificati standardele pe care le suporta. In cazul in care nu sunteti sigur, alegeti un amplificator universal care functioneaza cu orice router. Compatibilitatea este esentiala pentru a asigura o mai buna integrare intre routerul dvs. si amplificatorul Wi-Fi.

Securitate: Putem spune cu siguranta ca amplificatoarele Wi-Fi actuale accepta protocolul de securitate WPA2-PSK, unul dintre cele mai ridicate niveluri de securitate disponibile acasa pentru utilizatori. Cu toate acestea, merita intotdeauna sa verificati doar pentru a va asigura ca va pastrati reteaua in siguranta.

Pret: Acest lucru este adesea subiectiv si tot ce putem spune este sa alegeti cel mai bun amplificator Wi-Fi pe care vi-l puteti permite, care are cel mai bun randament cu routerul dvs si ofera cele mai bune performante pentru banii cheltuiti.

Ce amplificator wireless sa cumpar?

Cel mai ieftin

Amplificator semnal retea wireless Barste Wi-Fi Repeater

amplificare semanl wifi router

Acest amplificator WiFi are o rata de transfer de 300 Mbps. Se poate conecta la retea atat prin cablu cat si wireless si permite o configurare usoara.

Se poate folosi atat ca punct de acces wireless cat si ca extensie de retea. Respecta standardele 802.11n, 802.11g si 802.11b. Ofera o securite WLAN maxima cu WPA2, WPA si WEP.

Acest model este cel mai ieftin amplificator WiFi de pe piata la ora actuala si mai jos gasiti cea mai buna oferta de pret.


Gama medie

Amplificator Arc Wireless-N WiFi Repeater

amplificator wireless

Acest amplificator WiFi are o greutate foarte mica, de doar 98 g si are o rata de transfer de 300 Mbps.

Respecta standardele 802.11n. 802.11g si 802.11b si ofera o securite WLAN maxima cu WPA2, WPA si WEP.

S-ar putea sa intampinati probleme de interferenta, de la pereti sau podele groase, alte echipamente electronice sau daca amplificatorul este prea departe de router.

Testati pana gasiti cel mai bun loc undeva la jumatatea distantei dintre routerul principal si dispozitivul WiFi care se conecteaza la amplificator. Acest lucru va va oferi cea mai buna calitate constanta a semnalului de la amplificator.


Amplificator semnal Wireless Timeless Tools

amplificator wifi exterior

Acest amplificator WiFi are 2 antene incorporate si o rata de transfer de 300 Mbps. Extinde raza de acoperire a routerului cu 200 m in exterior sau 100 m in interior. Este fabricat din plastic usor si are doar 112 g.

Functioneaza la temperaturi intre 10 si 40 de grade. Solutioneaza rapid si eficient intreruperile sau interferentele de semnal WiFi si asigura o conexiune foarte buna atat prin laptop cat si prin smartphone.

Respecta standardele 802.11n. 802.11g si 802.11b si ofera o securite WLAN maxima cu WPA2, WPA si WEP.


Cele mai profesionale

Amplificator Retea Semnal Wireless-N WiFi Repeater

amplificator semnal wireless

Acest amplificator WiFi are o rata de transfer de 300 Mbps, are un design inovator, este practic si usor de configurat.

Are 2 antene incorporate si opereaza la temperaturi intre 0 si 40 de grade. Este usor, la fel ca majoritatea amplificatoarelor WiFi, avand in jur de 125 g.

Are functie VPN si respecta standardele 802.11n. 802.11g si 802.11b.


Amplificator retea wireless PowerCube Original WiFi

amplificator de semnal wifi

PowerCube Original actioneaza ca un amplificator WiFi, preluand semnalul slab si amplificand-ul mai departe, astfel incat semnalul sa ajunga in zonele pe care nu le putea atinge inainte!

Portul LAN va permite sa il conectati la alt hub sau router si sa partajati internetul fara fir. De asemenea, va permite sa creati un hotspot WiFi instantaneu, astfel incat sa puteti partaja WiFi-ul cu oricine alegeti, fara a fi nevoie sa le dati parola.

Prin apasarea unui buton, puteti activa sau opri WiFi-ul. Ecranul digital de pe PowerCube Original va arata numarul de dispozitive conectate la hotspotul WiFi si, de asemenea, viteza dvs. de internet.


Avantajele folosirii unui amplificator de semnal WiFi

Sunt zone in casa ta unde nu ai semnal Wi-Fi? Acestea sunt cunoscute sub numele de zone moarte. Sunt zone din casa ta unde semnalul WiFi dispare cu totul. In unele cazuri este posibil sa fii prea departe de routerul WiFi sau poate ca o caracteristica arhitecturala din casa ta impiedica semnalul sa treaca. Daca exista locuri in casa dvs, unde nu puteti primi semnal WiFi, atunci un amplificator de retea WiFi va poate ajuta sa completati acoperirea si sa eliminati acele locuri moarte.

Sunt zone in casa ta unde ai conexiune lenta la internet? Poate ca routerul WiFi este situat la etaj, dar va petreceti cea mai mare parte a timpului la parter, unde semnalul functioneaza, dar poate fi lent si enervant. Multi proprietari traiesc cu aceste situatii si se obisnuiesc cu zonele lente. In loc sa suferiti datorita conexiunii lente in anumite zone ale casei, luati in considerare un amplificator WiFi. Va fi o imbunatatire instantanee a performantei care va va permite sa va reganditi modul in care folositi parti din casa dvs.

Vrei cea mai buna viteza de internet? Amplificatoarele WiFi sunt de obicei asociate cu acoperirea zonelor moarte, dar pot fi, de asemenea, folosite pentru viteze mai mari si chiar functii noi in reteaua WiFi. Prin adaugarea unui amplificator la reteaua existenta, puteti face upgrade la cea mai recenta tehnologie WiFi, fara a inlocui routerul WiFi. In plus, unele amplificatoare WiFi ofera tehnologie avansata pentru a creste eficienta retelei dvs., permitandu-i sa gestioneze mai multe dispozitive si mai mult trafic.

De unde sa cumparati un amplificator WiFi?

Emag: Unul dintre cele mai cunoscute magazine online din tara, in care putem avea incredere ca produsele defecte se pot returna, iar in primele 30 zile putem da inapoi produsul chiar si fara motiv. Un adevarat supermarket online, tot ce ai nevoie este doar la un click distanta pe emag.ro, unde vei gasi si cele mai bune amplificatoare WiFi.

Altex: Este o firma de electronice si electrocasnice foarte cunoscuta in tara, dar nu o recomandam din cauza multor opinii negative si nemultumiri din partea clientilor