Cel mai bun Suport Auto pentru Bicicleta

Care este cel mai bun Suport Auto pentru Bicicleta din 2023?

Cu excepția cazului in care aveti un pickup sau o camioneta, la un moment dat va trebui sa va puneti bicicleta in masina. Aceasta nu este o problema la inceputul calatoriei, cand bicicletele sunt curate, dar la intoarcere bicicletele sunt acoperite cu balegar si noroi. Daca mergeti cu regularitate intr-un loc special pentru a va plimba cu bicicleta, atunci pentru sanatatea si tapiteria dvs, veti dori un suport auto pentru bicicleta.

Exista o multime de optiuni pentru transportul bicicletelor pe o masina, dar cele mai populare sunt suporturile pentru barele de acoperis si cele pentru carligul de remorcare. Daca aveti un carlig de remorcare montat la masina dvs, suporturile montate pe carlig ofera una dintre cele mai convenabile si mai sigure optiuni de montare disponibile, mentinand bicicletele in spatele masinii in cea mai aerodinamica locatie.

In acest ghid, vom arunca o privire asupra celor mai bune suporturi de bicicleta pentru masina care exista astazi si vom sublinia ce trebuie sa ai in vedere cand cumperi un suport de bicicleta.

Comparatie la cel mai bun Suport Auto de Bicicleta din 2023

Suport biciclete Atera
CARACTERISTICI Numar biciclete: 3
Greutate suportata: 66 Kg
Suport Bicicleta Thule VeloCompact
CARACTERISTICI Numar biciclete: 2
Greutate suportata: 46 Kg
Suport biciclete THULE RideOn
CARACTERISTICI Numar biciclete: 3
Greutate suportata: 45 Kg
Suport biciclete Thule
CARACTERISTICI Numar biciclete: 3
Greutate suportata: 45 Kg

Sfaturi pentru a alege cel mai bun Suport de Biciclete

Suporturi cu prindere pe carligul de remorcare: Suporturile de biciclete montate pe carlig se cupleaza precum o remorca. De obicei, un carlig poate fi instalat pe un vehicul care nu este echipat initial cu unul, dar este o cheltuiala suplimentara de luat în considerare.

Suporturi cu prindere pe bare transversale: Acestea sunt cele mai versatile, deoarece puteti personaliza accesorii pentru a transporta aproape orice, inclusiv caiace, planse de surf, snowboard, biciclete si cutii de marfa. Suporturile pentru acoperiș sunt stabile, nu tin echipamentul in afara drumului si nu blocheaza accesul la usile vehiculului.

Suporturi cu prindere pe haion / portbagaj: Acest suport auto pentru bicicleta se fixeaza pe portbagaj sau haion cu un sistem de curele si carlige. Acest tip de suporturi pot transporta una, doua sau chiar trei biciclete care se tin pe bratele de sprijin. Sunt usor de utilizat, economice si usoare, dar limiteaza accesul la portbagaj.

Ce Suport de bicicleta sa cumpar?

Cel mai ieftin

Suport auto pentru bicicleta Menabo Top Bike

suport de bicicleta auto

Suport auto pentru bicicleta Menabo Top Bike este un suport din otel montat pe barele transversale si conceput pentru a transporta o singura bicicleta.

Se ataseaza usor la orice tip de bare transversale, bratele de fixare la cadru si curelele de roata tin bicicleta in pozitie ferma in timpul deplasarii.

Se monteaza si demonteaza simplu cu o cheie de 10 mm, iar dupa utilizare se pliaza complet pentru a fi depozitat cu usurinta.

Verifica disponibilitatea si pretul pe Emag:


Gama medie

Suport biciclete Thule ClipOn S2

suport de bicicleta pentru portbagaj

Suportul Thule 9104 ClipOn S2 pentru 3 biciclete este usor de montat pe haion, cu un sistem unic de prindere. Acest sistem de prindere permite montarea pe haion dintr-o singura miscare.

Partile care intra in contact cu masina sau bicicletele sunt acoperite cu cauciuc pentru protectie.

Curele ajustabile cu eliberare rapida tin rotile in siguranta pe loc. Suportul este pliabil si vine insotit de o curea robusta pentru fixarea bicicletelor.

Verifica disponibilitatea si pretul pe Emag:


Suport auto pentru bicicleta THULE RideOn 9503

suport de biciclete

Un suport compact pentru biciclete cu prindere pe carligul de remorcare si special conceput pentru o montare rapida si sigura.

Acest suport este creat pentru a va ajuta sa profitati la maxim de viata activa in siguranta, usor si cu stil. Transporta maxim 3 biciclete, montate pe roti pe suporturi reglabile cu eliberare rapida.

Are stopuri si lumini incorporate si 2 accesorii: unul blocheaza bicicleta pe suport, iar celalalt blocheaza suportul pe masina.

Verifica disponibilitatea si pretul pe Emag:


Cele mai profesionale

Suport auto pentru bicicleta Thule VeloCompact

suport de bicicleta pentru masina

VeloCompact 925 este cel mai usor si mai compact suport de biciclete Thule, cu o greutate de doar 14,3 kg si are suporturi de roti reglabile pentru a accepta bicicletele cu roti lungi.

Controlul de inclinare este actionat prin apasarea placutei si poate fi inclinat complet chiar si incarcat daca aveti nevoie de acces la portbagaj.

Clemele pentru cadru cauciucate si blocabile sunt un plus util. Suportul poate fi montat cu usurinta de o singura persoana, iar clema cu o singura mana face ca fixarea la bara de remorcare sa fie o munca de 5 secunde, fara instrumente.

Cand conduceti, chiar si pe teren denivelat, suportul nu se misca si este foarte sigur.

Verifica disponibilitatea si pretul pe Emag:


Suport auto pentru bicicleta Atera Strada Evo

suport auto pentru biciclete

Suportul pentru biciclete Atera Strada EVO 3 cu prindere pe carligul de remorcare este din otel inoxidabil si aluminiu. Poate transporta pana la 3 biciclete sau 2 biciclete electrice.

Luminile din spate au aspect modern si distinctiv pentru iluminare mai buna si vizibilitate, asigurand siguranta sporita. Rama cu suporturi de distanta care pot fi blocate este din aluminiu de inalta calitate.

Rulmentul de greutate este noua revelatie in ceea ce priveste confortul si manevrabilitatea si impresioneaza prin functionarea lina, in special cand este deja incarcat.

Acesta culiseaza cu usurinta si ofera acces la portbagaj. Acest suport este rabatabil si are sistem antifurt pentru biciclete si suport.

Verifica disponibilitatea si pretul pe Emag:


Avantajele folosirii unui suport auto de bicicleta

Exista o mare varietate de suporturi pentru biciclete, toate avand acelasi obiectiv final: sa va transportati in siguranta bicicleta la destinatie fara a fi necesar sa o contorsionati pentru a se incadra in vehiculul dvs.

Unele suporturi se ataseaza pentru a deveni extensii semipermanente ale masinii dvs, in timp ce altele sunt proiectate pentru a fi mai portabile.

Unele se ataseaza la traversele din fabrica de pe un acoperis, in timp ce altele se agata de portbagajul tau si pot fi indepartate atunci cand nu sunt utilizate.

Cel mai bun suport pentru tine va depinde de cateva lucruri: tipul de montare, tipul de bicicleta, dimensiunea anvelopei, numarul de biciclete pe care doriti sa le transportati si bugetul dvs.

Mai intai, decideti ce tip de suport doriti, apoi restrangeti-va in aceasta categorie pentru a gasi cel mai potrivit suport pentru nevoile dvs.