Cea mai buna Nivela laser

Care este cea mai buna nivela laser?

O nivela laser de top ar putea insemna diferenta dintre o lucrare buna de constructie si un produs final facut de mantuiala. Cea mai precisa nivela laser ar fi, in mod evident, cea mai buna alegere daca doriti precizia constructiei. In functie de ceea ce ai nevoie, este posibil sa doresti o nivela laser mica sau o nivela laser de exterior.

Niciun proiect de bricolaj, mare sau mic, nu ar trebui sa fie luat in considerare fara a avea cel mai bun laser auto-nivelabil. Nimic nu este mai frustrant decat atunci cand masuratorile nu se aliniaza. Deci, desi s-ar putea sa fii tentat sa iei cea mai ieftina nivela laser, poate este mai bine sa investesti in ceva profesional si durabil.

Urmatoarele nivele laser utilizeaza cele mai noi si inovatoare componente pentru a raspunde nevoilor tale si te ajuta sa te asiguri ca vei face un lucru de calitate.

Comparatie cea mai buna nivela laser din 2024

Nivela laser rotativa Bosch
CARACTERISTICI Greutate: 2.3 kg
Distanta maxima: 500 m
Nivela laser Bosch Professional
CARACTERISTICI Greutate: 900 g
Distanta maxima: 120 m
Nivela laser multifunctionala
CARACTERISTICI Greutate: 600 g
Distanta maxima: 20 m
Nivela Laser cu trepied Bosch
CARACTERISTICI Greutate: 500 g
Distanta maxima: 10 m

Sfaturi pentru a alege cel mai bun nivel laser

Ai nevoie de 2 sau 3 linii laser? Daca ai si un element de adancime, cum ar fi dulapurile, cazile, standurile de dus etc, atunci ti-ar placea sa ai a treia linie pentru a accelera procesul de pozitionare. Daca obiectul muncii este plat, cum ar fi un cadru, cablarea, podeaua sau plafonul, atunci nu ai nevoie de a treia linie.

Optiunea de auto-nivelare: Exista un pendul in interiorul nivelei, cu senzori care pot detecta cand dioda laser este perpendiculara pe pendul. Avantajul este ca, de obicei, nu trebuie sa iti setezi laserul intr-o pozitie perfecta. Pur si simplu il configurezi repede si pornesti unitatea, iar laserul se deplaseaza singur intr-o pozitie perfecta.

Rosu sau verde? Laserele verzi sunt mai stralucitoare si, prin urmare, mai usor de observat decat laserele rosii. Daca proiectul este in aer liber, in lumina zilei, atunci ar trebui sa eviti laserele verzi. Daca proiectul tau  este in interior, atunci ar putea avea sens sa te pregatesti sa platesti bani in plus pentru un laser verde.

Ce nivela cu laser sa cumpar?

Cea mai ieftina

Nivela Laser Bosch PLL 1P

nivele laser

Indiferent daca pui rafturi, montezi sinele pentru perdele sau pur si simplu vrei imagini direct pe perete, nivela laser Bosch PLL 1P face ca alinierea obiectelor sa fie foarte simpla.

Cu o linie laser proiectata intr-un capat si cu un laser in celalalt, puteti utiliza nivela laser pentru a transfera inaltimile obiectelor de la un perete la altul.

PLL 1P are doua moduri de operare din care poti alege: punct si linie.

Bosch PLL 1P este o nivela laser manuala si are doua flacoane cu bule care pot fi folosite pentru a te asigura ca instrumentul este asezat perfect.

Vine cu un suport de perete pe care se poate fixa cu o conexiune magnetica.

Verifica disponibilitatea si pretul pe Emag:


Gama medie

Nivela Laser cu trepied Bosch Universal PCL 20

nivela laser rotativa

Nivela laser PCL 20 este un asistent versatil pentru cei care vor sa faca totul singuri.

Ofera cinci moduri de operare diferite: linii orizontale, verticale sau inclinate, precum si linii incrucisate si transfer de puncte.

Utilizatorul stabileste modul dorit de pe panoul de control.

Multe sarcini pot fi efectuate cu usurinta cu PCL 20: asezarea tablourilor, montarea rafturilor, asezarea placilor sau pictarea peretilor interiori.

Laserul de inalta calitate proiecteaza linii laser foarte vizibile pana la zece metri, cu o precizie maxima uimitoare.

Un LED luminos ofera „lumina verde” la finalizarea procesului de nivelare automata, ceea ce va permite sa stiti ca instrumentul este pregatit pentru functionare.

Daca LED-ul se aprinde in rosu, instrumentul trebuie reajustat manual. In acest caz, fasciculul laser este oprit automat pentru a preveni erorile. PCL 20 este extrem de usor de utilizat.

Comutatorul ergonomic de pornire / oprire este usor accesibil. Cand este oprit, pendulul laser este blocat automat pentru un transport in siguranta.

Verifica disponibilitatea si pretul pe Emag:


Nivela laser multifunctionala Bosch Professional GCL 2-50 C

nivel laser

GCL 2-50 C are doua puncte pentru alinierea unui punct de la podea la tavan, o linie orizontala si o linie verticala. Nivela laser se poate conecta la Bluetooth si este extrem de precisa.

Cu aplicatia de smartphone conectata la Bluetooth, Leveling Remote App, dispozitivul poate fi controlat de la distanta.

Nivela laser poate fi pozitionata cu precizie folosind butonul de reglare fin pe suportul rotativ RM 2.

Pentru un plus de flexibilitate, dispozitivul poate fi utilizat cu baterii AA si adaptor pentru baterii AA1 sau cu o baterie Li-ion de 12 V.

Verifica disponibilitatea si pretul pe Emag:


Cele mai profesionale

Nivela laser Bosch Professional GLL 3-80 CG

nivela cu laser

Liniile se proiecteaza in jurul unei incaperi intregi de la podea pana la tavan, facand totul mai usor ca niciodata.

Liniile laser de pe GLL 3-80 CG sunt verzi, oferind o vizibilitate de pana la 4 ori mai buna decat liniile laser rosii.

Pentru a reduce nevoia de ajustari manuale, dispozitivul se poate auto-nivela si poate fi controlat folosind o aplicatie de smartphone conectata la Bluetooth.

Cand este nevoie de linii diagonale, dispozitivul poate sa fie pozitionat in modul de blocare.

Functia Cal Guard avertizeaza utilizatorii despre o eroare de calibrare, prin aprinderea luminii rosii LED a dispozitivului. Utilizatorii pot vedea detaliat informatii despre eroare din aplicatia pentru smartphone.

Poate fi utilizat pentru o varietate de aplicatii, inclusiv instalarea ferestrelor, montarea rafturilor, tevi si tigla sau cadru de constructie pentru gips-carton.

Verifica disponibilitatea si pretul pe Emag:


Nivela laser rotativa Bosch Professional GRL 500 H

nivela laser profesionala

Nivela laser Bosch GRL 500 H are protectie impotriva furtului. O alarma este declansata daca este mutat fara suportul LR 50 Professional.

Bateriile Li-Ion din ambele componente sunt incarcate impreuna in foarte putin timp. Are memento de calibrare, care indica automat pozitia necesara.

De asemenea, are afisaj de inaltime relativa, indicand distanta dintre locul in care raza laser loveste zona de receptie si centrul receptorului.

Functia pante permite introducerea directa si precisa a valorilor pantei folosind tastatura suportului LR 50 Professional. Sistemul anti-drift previne erorile de nivelare in caz de socuri sau vibratii.

Modul de repaus permite un timp de functionare mai lung, pastrand setarile. Butonul linie centrala aliniaza automat fasciculul laser cu centrul receptorului si masoara valoarea pantei.

Verifica disponibilitatea si pretul pe Emag:


Avantajele folosirii unei nivele laser

Nivele traditionale exista de multi ani. Fiind o parte esentiala a oricarui set de instrumente, nivela laser ofera multe avantaje.

Nu trebuie confundat cu un instrument de masurare cu laser care asigura distanta dintre obiecte sau un indicator laser care este utilizat in prezentari. O nivela laser proiecteaza linii orizontale, verticale sau incrucisate luminoase pe suprafete plane cu o precizie extrema.

De exemplu, o nivela laser este utila atunci cand pui rafturi pe un perete sau pentru a determina daca un obiect este nivelat perfect. Majoritatea vor auto-nivela, de obicei atunci cand sunt pozitionate la patru grade de nivel, in functie de producator.

Cand este necesar, puteti activa, de asemenea, modul manual, care iti permite sa proiectezi linii. Poti utiliza, de asemenea, cleme de fixare care se pot atasa cu usurinta la o varietate de suprafete pentru o operare cu mainile libere.

Cum se foloseste nivela laser?

De unde sa cumparati nivela laser?

Emag: Unul dintre cele mai cunoscute magazine online din tara, in care putem avea incredere ca produsele defecte se pot returna, iar in primele 30 zile putem da inapoi produsul chiar si fara motiv. Un adevarat supermarket online, tot ce ai nevoie este doar la un click distanta pe emag.ro. Aici vei gasi cele mai bune nivele laser, mai ieftine decat la orice magazin fizic.

Dedeman: La Dedeman veti gasi cateva modele de nivela laser, dar nu sunt cele mai bune calitativ. La preturile respective, puteti gasi altceva mai bun in alta parte. Acelasi lucru se poate spune si despre orice nivela laser de la Lidl sau Leroy Merlin.